Ingrediënten:
200 gram varkenshaas – 8 pistaches – 1/2 perzik uit blik – zout,
peper – 50 gram ganzeleverpastei – 3 blaadjes gelatine – 1,5 dl witte wijn
Bereiding:
Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en sauteer hem in 20 minuten bruin en rose van binnen. Laat hem afkoelen. Snij er dan mooie, even grote schijven van. Spuit er met een kleine gekartelde spuit een figuurtje van ganzeleverpastei op. Snij de halve perzik in mooie stukjes en leg er twee of drie op het vlees. Kook wat water, leg hierin enkele minuten de pistaches, pel ze dan en halveer ze. Garneer de schijfjes vlees ook hiermee. Kook de wijn. Week de blaadjes gelatine in wat water en los ze op in de hete wijn. Als de gelei afgekoeld is, trekken we de schijven vlees, die in de koelkast zijn bewaard, twee keer door de gelei. Bewaar ze in de koelkast tot vlak voor het serveren.