Mistrix en zijn collectie

food_for_the_soul_1In mijn jonge jaren zat ik op de hoteschool en schreef alles vol met recepten, recepten en nog eens recepten. Mijn vader heeft - toen hij met pensioen ging - alles in de computer gezet en hieruit is het culinaire kookboek ontstaan. Zijn typewerk is op vele plaatsen op het web terug te vinden, van het huidige culinaire kookboek tot zelfs in de Allerhande.

Thans ben ik niet meer in de horeca werkzaam maar gewoon lekker een hobbykok. Koken voor onszelf en voor vrienden. Mijn opleiding was klassiek Frans en ik was ook niet wars van sterren, maar ook smaakpapillen willen wel eens andere dingen proeven.

Het internet is een walhalla voor recepten en de google translator is een ideaal hulpmiddel voor vertalingen. Ik speur regelmatig naar lekkere en vooral buitenlandse ideeën die ik dan op mijn eigen computer opsla. Hiervan bent u nu getuige, als mijn Computer aanstaat is de recepten collectie te raadplegen. Uitgedokterd voor mijzelf om zo handiger met een tablet in de keuken te staan. Gewoon met liefde gemaakt en ik deel graag dus profiteer gewoon lekker mee.

Oh ja de herkomst van Mistrix! Ook die ligt op de hotelschool en kreeg ik van Salvatore.
Ik had hem stiekem geholpen met een vergeten brunoise.

Geniet van alles en een wereld vol lekkers!

Mistrix