Anda Bhurji

Ingrediënten:
6 Eieren
1 eetl. boter
1/2 eetl. olie
1 theel. komijnzaad
1 middelgrote ui fijngesneden
1 of 2 groene pepertjes gesneden
1 tomaat fijngesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
zout naar smaak
1/4 theel kurkumapoeder
1 theel. chilipoeder
1 theel. koriander poeder
1/4 theel komijnzaad
wat fijngehakte verse korianderblaadjes

Bereiding:
Verhit boter en olie in een koepepan met antiaanbaklaag. Voeg komijnzaad toe en bak tot het geurig is. Voeg ui en groene pepers toe en bak tot de ui bruin is.
Breek eieren in een kom en goed loskloppen
Voeg tomaten, knoflook en zout toe aan de pan, meng goed en kook op middelhoog vuur tot de tomaten zacht en vlezig worden.
Voeg kurkumapoeder, chilipoeder, korianderpoeder en komijnpoeder toe en goed vermengen.
Voeg gehakte koriander toe en meng goed.
Voeg de eieren toe, mix en kook op 2-3 minuten op matig vuur.
Serveer warm met naambrood of wit puntbroodje