Gemengde groente curry II

(2 personen)

1/2 bloemkooltje
1 grote wortel
50 gr diepvriesdoperwten
1 middelgrote ui
50 gr pompoen
1 teentje knoflook
1 cm verse gemberwortel
1/2 theelepel korianderpoeder
2 eetlepels olijfolie
1/2 eeetlepel kurkuma
2 groene paprika's
1 klein blikje tomatenpuree
1 grote aardappel
zout naar smaak

Snijd alle groenten in stukjes.
Snijd de ui in ringen en bak die in de olie goudbruin.
Voeg de geraspte gemberwortel, de knoflook, de fijngehakte paprika's, de kurkuma, het korianderpoeder en zout toe en roerbak ± 3 minuten.
Voeg de groenten toe en bak die ± 3 minuten mee.
Voeg 3 dl water toe en kook het geheel op zacht vuur gaar.
Voeg de tomatenpuree toe en roer tot een dikke saus ontstaat.
Serveer met basmatirijst.