Kalfszwezerik op zijn Italiaans


Ingrediënten:
2 kalfszwezeriken - 50 gram boter - 2 eieren - paneermeel - 1 citroen , kervel , bieslook , dragon - 80 gram bloem - peterselie - zout, peper

Bereiding:
Behandel de zwezerik als in Kalfszwezerik met abrikozen en laat ze onder druk afkoelen. Was alle kruiden en hak ze fijn, behalve de peterselie. Meng ze. U moet 3 eetlepels hebben. Smelt 20 gram boter in een pan en doe hier de kruiden in. Laat ze op klein vuur zachtjes smelten. Roer goed. Breek de eieren in een kom, geef er zout en peper bij, klop ze goed los, en geef er dan de kruiden bij. Snij de citroen in vieren. Snij de zwezeriken beide in vier stukken en paneer à l'anglaise, gebruik hier het ei/kruiden mengsel voor. Druk dat lichtjes aan met een pannekoekmes. Bak de zwezerik 3 minuten in fritesvet van 180 graden C. Laat ze uitlekken, Leg ze op een voorverwarmde schaal, garneer ze met citroen en toefjes peterselie.