Winterfruit-pannenkoekjes

1 grote appel
1 peer
1 eetlepel citroensap
3 mandarijnen
1 eetlepel olie
100 gr sinaasappelmarmelade
1 eetlepel kaneel
1 dl sinaasappelsap
4 (kant-en-klare) pannenkoekjes
poedersuiker om te bestrooien

Schil de appel en de peer, snijd ze in 4 parten en verwijder het klokhuis.
Snijd de appelparten in 3 plakjes en halveer de peerparten in de lengte.
Besprenkel de appel en de peer met het citroensap.
Pel de mandarijnen en verdeel ze in partjes.
Verhit de sok, laat de olie over de panbodem uitvloeien en roerbak de appel, peer en mandarijn ± 2 minuten.
Voeg de marmelade toe en strooi de kaneel erover.
Schenk het sinaasappelsap in de wok, schep het fruit om en verwarm het geheel op laag vuur nog 2 minuten.
Verwarm de pannenkoeken intussen volgens de gebruiksaanwijzing en leg ze op warme borden.
Schep het fruit met de saus op de onderste helft, klap de bovenkant over de vulling dicht, bestrooi de pannenkoeken dun met poedersuiker en serveer ze warm.