Forel in Aluminiumfolie


Ingrediënten:
4 forellen - 100 gram roomboter - 200 gram wortel - 200 gram knolselderij - 200 gram prei - 0,5 dl witte wijn - 3 dl citroenmousselinesaus

Bereiding:
Maak wortel, selderij en prei schoon en snij de groenten in luciferdikke reepjes. Maak de boter zacht maar laat ze niet smelten. Klop ze met de garde luchtig onder toevoeging van scheutjes witte wijn. Klop er zout en peper door. Was de forellen onder stromend water en wrijf ze in met de boter. Vul de forellen met de door elkaar gemengde groenten en leg ze op het alufolie. Leg de overgebleven groenten boven op de forel. Vouw het alufolie dicht, maar zodat er ruimte tussen vis en folie blijft. Zet de pakketjes 20 minuten in een oven van 200 graden C. Zorg intussen voor Parijse aardappeltjes en maak de mousselinesaus. Haal de forel uit het alufolie en leg hem op een bordje. Leg de groenten ernaast en twee eetlepels saus. Serveer er Parijse aardappeltjes bij.