Amerikaanse Vissticks

Ingrediënten:
800 g vissticks uit diepvries
3 eetlepels boter
sap van 1 citroen
6 ronde broodjes
2 uien
2 eetlepels olie
1 afgestreken theelepel paprikapoeder.

Bereiding:
Neem de vissticks uit de verpakking en haal ze van elkaar.
Smelt de boter en roer er citroensap en wat zout door.
Smeer de vissticks met de citroenboter in en grill ze in totaal 10 minuten aan alle kanten op een ingevet rooster. S
nij de broodjes doormidden, leg ze met het snijvlak naar boven op de grill en rooster ze licht.
Schil de uien en snijd ze in ringen.
Roer de paprikapoeder door de olie, doop de uiringen in de gekruide olie en rooster ze eveneens licht aan beide kanten op de rand van de barbecue.
Leg 2-3 vissticks op een broodje, leg daar een ruime hoeveelheid uiringen op, leg de tweede helft van het brood je erop en dien ze op.