Zeetong Homardine


Ingrediënten:
1 kreeft op z'n Amerikaans - 4 sneden witbrood - 8 tongfilets - 2 dl hollandaise saus - 5 dl visfumet - 250 gram champignons - zout, peper

Bereiding:
Bereid de kreeft op zijn Amerikaans volgens het genoemde recept. Maak de hollandaise saus volgens het genoemde recept. Meng de hollandaise saus met de saus van de kreeft. Pocheer de tongfilets 8 minuten in de visbouillon. Beboter een ovenvaste schaal die als dienschaal kan dienen. Maak de champignons schoon, snij ze in plakjes. Leg deze in de schaal. Leg er de visfilets op. Snij de kreeftestaart in dunne plakken en leg deze op de vis. Zet de oven op 180 graden C. Geef de saus over de vis. Zet de schaal in de oven om goed warm te worden. Bruineer ondertussen in wat boter de sneden brood. Snij er mooie croûtons uit. Leg deze op de schaal en serveer.