Veelkleurige kalkoen roerbak

2 teentjes knoflook
l rood pepertje
250 gr worteltjes
125 gr champignons
1 prei
1 blikje maïs (± 300 gr)
400 gr kalkoenfilet
2 eetlepels bakolie met verse knoflook (Sense)
1 eetlepel kerriepoeder
1 dl kippenbouillon (van tablet)
1 dl volle yoghurt op kamertemperatuur
peper, zout
2 eetlepels fijngeknipt bieslook

Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes.
Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Schrap de worteltjes en snijd ze in schuine plakjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Maak de prei schoon en snijd hem in ringen.
Laat de maïs goed uitlekken.
Snijd de kalkoenfilet in blokjes.
Verhit de olie in een ruime braadpan of wok en bak de knoflook met het kerriepoeder al omscheppend 2 minuten op hoog vuur.
Voeg het pepertje en de worteltjes toe en bak die al omscheppend 5 minuten mee.
Voeg de kalkoenstukjes toe en bak ze op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar.
Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
Voeg de champignons, de prei en de maïs toe en warm alles omscheppend goed door.
Roer de yoghurt erdoor en breng het gerecht op smaak met peper en zout.
Garneer met de bieslook.
Lekker met witte rijst.