Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

3 bosuitjes
4 varkensschnitzels
100 gr rauwe ham
20 gr verse Italiaanse kruiden
4 eetlepels olijfolie
450 gr voorgekookte krieltjes
4 eetlepels marsala
1/2 bekertje slagroom (á 125 ml)
zout, peper
12 zwarte olijven zonder pit
aluminiumfolie

Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Snijd de varkensschnitzels en de rauwe ham in reepjes.
Ris de tijm en de rozemarijn van de takjes en snijd de rest van de kruiden fijn.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en bak de krieltjes hierin al omscheppend in ± 10 minuten goudbruin.
Schep de krieltjes op een warm bord en houd ze onder aluminiumfolie warm.
Verhit de rest van de olie in de wok.
Houd 1/3 van de bosuitjes apart voor de garnering en roerbak de rest ± 30 seconden.
Voeg de varkensschnitzel toe en bak het vlees in ± 2 minuten rondom bruin.
Voeg de ham, de kruiden en de krieltjes toe en roerbak het geheel nog ± 2 minuten tot het vlees gaar is.
Blus af met de marsala, roer de room erdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Garneer met de olijven en de achtergehouden bosuitjes.
Serveer met een groene salade.