Varkensrollade met Kerrie


Ingrediënten:
750 gram varkensrollade - zout, peper - 1 aubergine - 3 uien - 1 eetlepel kerrie - azijn - 1,5 dl olijfolie - tijm - laurier - kaneel - peterselie - 5 tomaten

Bereiding:
Maak de tomaten concassée. Schil de uien en hak ze fijn. Schil de aubergine en snij ze in schijven, leg ze in water met wat azijn opdat ze niet zwart worden. Snij het vlees in blokjes van 2 à 3 cm. Laat de olijfolie in een pan heet worden en sauteer hierin het vlees aan alle kanten aan onder goed roeren. Strooi er dan de ui over, sluit de pan en laat op zacht vuur stoven. Geef er dan de kerrie over, de tomaten, een boeketje van een takje tijm, een blaadje laurier en een takje peterselie, de schijven aubergine, die we hebben laten uitlekken en een snuifje kaneel. Geef er zout en peper bij en laat op zeer zacht vuur 2,5 uur sudderen. Roer af en toe goed met een houten lepel, waarbij de aubergine verpulverd wordt en serveer het gerecht zeer heet.