Varkensreepjes met paddestoelen uit de wok

400 gr hamlappen in smalle reepjes
zout, peper
8 versgesneden blaadjes salie of gedroogde salie
100 gr Gorgonzola
1/8 liter crème fraîche
1 eetlepel tomatenpuree
60 gr kruidenboter
2 gesneden bosuitjes
4 plakken Parmaham in reepjes (80 gr)
100 gr champignons in reepjes
100 gr oesterzwammen in reepjes
100 gr shii-take in reepjes

Kruid de varkensreepjes met zout, peper en salie.
Roer in een pannetje de Gorgonzola, de crème fraîche en de tomatenpuree op laag vuur tot een gladde crème.
Verhit de kruidenboter in een wok en roerbak de reepjes vlees en de bosuitjes hierin tot het vlees bruin is.
Voeg de ham en de paddestoelen toe en roerbak ze ± 2 minuten mee.
Zet het vuur laag en schep er de Gorgonzolacrème door.
Laat het gerecht even doorkoken en voeg dan zo nodig nog wat zout en peper toe.
Geef er groene lintmacaroni en een frisse salade bij.