Toscaanse groente & aardappelschotel

(2 personen)

4 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
1 zakje Toscaans gekruide aardappelschijfjes (Chillos, 390 gr, koeling)
400 gr voorgesneden roerbakgroenten (wortel, bleekselderij, broccoli, paprika, maïs en sperziebonen)
1/4 courgette in reepjes
1 geperst teentje knoflook
een scheutje droge witte wijn
2 eetlepels gemengde olijven in plakjes
zout, versgemalen zwarte peper
2 eetlepels fijngesneden basilicum
4 lamskoteletten

Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak de aardappelschijfjes hierin omscheppend 5 minuten.
Schenk er 1 eetlepel olie bij, voeg de roerbakgroenten in 2 gedeelten toe en bak die omscheppend 8 minuten mee.
Voeg de courgette, de knoflook en eventueel nog wat olie aan de groenten toe en roerbak 5 minuten.
Schenk de wijn erbij, leg het deksel op de wok en laat het gerecht 3 minuten stoven.
Voeg de olijven toe en warm alles goed door.
Breng het gerecht met zout en peper op smaak en strooi er de basilicum over.
Rooster de lamskoteletten intussen onder de hete grill in 8 minuten aan beide kanten en bestrooi ze daarna met zout en peper.