Tortillataart met Champignons - Pastel de Tortilla

Ingrediënten:
2el zonnebloemolie, 1 fijngesneden ui, 30 gr rundergehakt, 1/2 zakje mexicaanse kruiden (Silvo), 400 gr champignons roerbakmix, 1 blikje mais (200 gr), 1 pakje gezeefde tomaten (500 gr), 1 pak tortilla wraps (8 st -22 cm Ø), 100 gr geraspte kaas, verse koriander, 100 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Verhit in een pan de olie. Fruit de ui en voeg de gehakt toe en bak deze rul. Bak de kruidenmix 1 minuut mee. Schep de groente erbij en bak deze vervolgens 5 minuten. Voeg de mais en de gezeefde tomaten en 100 ml water erdoor en nog 2 minuten goed doorverwarmen. Vet een ovenschaal van +/- 24 cm Ø in schep er 1/8 van de saus op en dek af met de volgende tortilla, maak zo laag per laag af en eindig met een laag saus. Strooi de kaas en korianderblad erover. Bak de taart +/- 20 minuten. Lekker met Guacamole en ijsbergsla met yoghurtdressing.

Variaties:
Met gekookte aardappel, ui en ham
Met Pintobonen en ui