Tahoe met Broccoli

Ingrediënten:
2 theelepels Exotimex Knoflook
6 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
3 theelepels tomatenpuree
500 gram broccoli
zout
olie
1/2 ui
2 kopjes water
750 gram tahoe

Bereiding:
Een flinterdunne laag rondom de tahoe vooraf afsnijden om de stremsel te verwijderen; daarna de tahoe in lange plakken snijden en in ruime hoeveelheid olie lichtbruin bakken en afscheppen.
10 eetlepels olie verhitten; uien, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten. Tahoe hieraan toevoegen samen met de Snesie Foroe en de tomatenpuree en 5 minuten roerbakken. Broccoli in roosjes verdelen, hieraan toevoegen en goed omscheppen; vervolgens het water toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen.Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a.
Kotomisi Rijst,
Kouseband,
Zuurgoed,
Gebakken Banaan.
Variatietip: Voeg kouseband of paksoi toe in plaats van broccoli.

INFORMATIE:Tahoe is een cholesterolvrije vleesvervanger gemaakt van sojabonen. Tahoe met broccoli wordt gemaakt van authentieke Surinaamse kruiden en specerijen volgens een bijzondere Surinaamse kooktechniek en heeft daardoor een uitgelezen Surinaamse smaak.