Spaanse paprika garnalen

500 gr gepelde tijgergarnalen (diepvries)
3 teentjes knoflook
3 takjes peterselie
1 theelepel paprikapoeder
cayennepeper
1/2 theelepel zout
1 rode en 1 gele paprika
1 citroen
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels droge sherry

Laat de garnalen volgens de gebruiksaanwijzing ontdooien en dep ze goed droog.
Pel de knoflook en hak ze fijn.
Snijd de steeltjes van de peterselie en hak het blad fijn.
Meng de knoflook en 2/3 van de peterselie in een kommetje met het paprikapoeder, 1 mespunt cayennepeper en het zout.
Maak de paprika's schoon, snijd ze in brede repen en snijd die in de breedte in dunne reepjes.
Snijd de citroen in 8 partjes.
Verhit de wok tot gloeiend heet en laat de olie over de panbodem uitvloeien.
Schep het kruidenmengsel in de wok en fruit het ± 30 seconden.
Voeg de garnalen toe en roerbak op hoog vuur ± 2 minuten.
Voeg de paprikareepjes toe en roerbak het geheel nog ± 2 minuten.
Blus af met de sherry.
Verdeel de garnalen over 4 bordjes en garneer met de rest van de peterselie en de partjes citroen.
Serveer met warm stokbrood.