Shanghai groenteschotel met sesamzaad

(2-3 personen)

2 blokjes Knorr Kruiden-Bouquet Kerrie-Koriander
3 eetlepels olie
3 eetlepels sesamzaad
1 bamipakket van ongeveer 500 gr (gesneden witte kool, wortel, prei en taugé)
1 blikje bamboescheuten (227 gr) in reepjes
3 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels gembersiroop

Verhit de olie in een wok, bak het sesamzaad hierin in ± 1 minuut goudgeel en schep het uit de pan.
Roerbak de groenten ± 5 minuten in de achtergebleven olie.
Voeg de bamboescheuten, de sojasaus en de gembersiroop toe en roerbak nog ± 2 minuten.
Roer de blokjes Kruiden-Bouquet door de groenten tot ze zijn gesmolten en bestrooi het gerecht met het sesamzaad.
Lekker met kip, mihoen of mie en cassave-kroepoek.