Salade van Garnalen met Meloen


Ingrediënten:
1/2 meloen - 200 gram garnalen - 200 gram worteltjes - 1 appel - 75 gram mayonaise - 75 gram slagroom - 1 lepel tomatenketchup - 1 uitje - 1 theelepel paprikapoeder - 1/2 citroen - peper, zout - worcestersaus - sherry - cognac

Bereiding:
Haal het vruchtvlees uit de meloen en snij het aan juliënne. Snij de worteltjes aan brunoise en kook ze gaar. Klop de room stijf en meng deze door de mayonaise. Schil de appel, snij hem in brunoise en meng deze met de mayonaise. Snij de ui ragfijn en voeg ook deze toe. We brengen nu het mengsel op smaak met wat worcestersaus, peper, zout, paprikapoeder, tomatenketchup, sherry en cognac. Pers de citroen uit en voeg ook wat citroensap toe. Meng de saus voorzichtig met de meloen, de worteltjes en de garnalen. Schep het mengsel in cocktailglazen, nadat het een tijdje in de koelkast is afgekoeld. Serveer er warme toast en boter bij.