1 ui
250 gr spruitjes
1 sinaasappel
100 gr hazelnoten
350 gr kalkoenfilet
1 eetlepel olie
11/2 dl kippenbouillon
1 theelepel worcestershiresaus
peper, zout
2 eetlepels fijngehakte bladselderij

Pel en snipper de ui en maak de spruitjes schoon.
Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil dun af en pers de vrucht uit.
Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin.
Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de ui en de spruitjes hierin al omscheppend 5 minuten.
Voeg de kalkoenreepjes toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de sinaasappelrasp en het sap, de bouillon, de worcestershiresaus, wat peper en zout toe, breng dit aan de kook en kook dit nog ± 4 minuten.
Schep de hazelnoten en de selderij erdoor en serveer met witte rijst.