Roergebakken soepgroenten met rundvlees

500 gr bieflapjes
zout, peper
1 mespunt gemberpoeder
2 eetlepels ketjap manis
1 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap
400 gr soepgroenten
3 eetlepels zonnebloemolie
2 druppels sesamolie
1 eetlepel maïzena
1 eetlepel medium dry sherry
2 eetlepels sesamzaad
1 takje verse koriander

Snijd het vlees in reepjes en wrijf het met peper, zout en gemberpoeder in.
Vermeng de ketjap, de geperste knoflook en het citroensap en laat het vlees hierin afgedekt, op een warme plaats, 1 uur marineren.
Roer het af en toe om.
Snijd de soepgroenten.
Dep de vleesreepjes droog en schroei ze omscheppend in een wok of braadpan in de zonnebloem- en sesamolie snel dicht.
Neem ze daarna uit de pan.
Bak de soepgroenten omscheppend ± 4 minuten in de olie, zodat ze beetgaar zijn.
Schep de vleesreepjes erdoor en schuif het mengsel naar één kant van de wok.
Roer een papje van de maïzena en de sherry, voeg dat toe en laat de saus binden.
Schep de saus door het vlees-groentemengsel en bestrooi het geheel met het sesamzaad en de geknipte koriander.
Serveer er witte rijst bij.