Roergebakken paksoi met varkensvleesreepjes

1 groen pepertje
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
1 struik paksoi
3 bosuitjes
2 eetlepels (arachide)olie
400 gr varkensvleesreepjes
1/2 theelepel gemberpoeder
2 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel medium dry sherry
1 dl kippenbouillon (van tablet)
peper, zout
2 eetlepels geroosterd sesamzaad (Zonnatura)

Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in
stukjes.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Maak de paksoi schoon en snijd de groente in repen van 1 cm.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 cm.
Verhit de olie in een ruime braadpan of wok en bak het pepertje met de ui en de knoflook al omscheppend 3 minuten.
Voeg de paprika toe en bak alles al omscheppend 5 minuten mee.
Schep het vlees met het gemberpoeder en peper naar smaak erdoor en bak het al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de paksoi toe en bak alles al omscheppend op hoog vuur 2 minuten.
Voeg de sojasaus, de sherry, de bouillon en naar smaak peper en zout toe en warm alles goed door.
Garneer met de sesamzaadjes.
Lekker met witte rijst.