Roergebakken koolraap met groene kool

(2 personen)

1 kleine ui
1/2 kleine koolraap (± 250 gr)
300 gr groene kool
1 eetlepel sojasaus
1/2 dl sinaasappelsap
1 theelepel bouillonpoeder
1 theelepel mosterd
2 eetlepels olie
zout, peper

pel en halveer de ui en snijd de helften in dunne plakjes.
Snijd de koolraap in plakken van ± 1 cm, schil deze en snijd ze in flinterdunne reepjes.
Maak de kool schoon, verwijder de harde nerven en snijd de bladeren in dunne reepjes.
Roer de sojasaus, het sinaasappelsap, het bouillonpoeder, de mosterd en 1/2 dl water door elkaar.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui, de koolraap en de groene kool al omscheppend ± 3 minuten.
Voeg het sausje toe en verwarm de groenten nog 3-4 minuten.
Voeg naar smaak zout en peper toe.