Roergebakken broccoli

1 rode paprika
300 gr panklare broccoliroosjes
3 eetlepels (olijf)olie
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gr)
1 eetlepel ketjap manis
1 theelepel oregano
1 theelepel basilicum
1 blikje maïskorrels (150 gr)
100 gr ongezouten cashewnoten
1 ciabattabrood (225 gr)

Was de paprika, maak hem schoon en snijd hem in reepjes.
Snijd de broccoli in kleinere roosjes.
Verhit de olie in een wok of grote braadpan, voeg de Paprika toe en roerbak 2 minuten.
Pel de knoflook, pers die erboven uit en bak hem ± 1 minuut mee.
Voeg de broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, maïs en
cashewnoten toe en roerbak 10 minuten.
Verdeel de roergebakken broccoli over 4 borden.
Snijd het ciabatta in schuine plakken en leg die ernaast.