Roerbakschotel met rundvlees en groene groenten

(2 personen)

200 gr bieflapjes
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel sesamolie
1 teentje knoflook
100 gr peultjes
100 gr broccoliroosjes
100 gr sperziebonen in stukjes
2 lente-uitjes in ringen
1 dl runderbouillon (van tablet)
1 eetlepel maïzena
1 eetlepel sherry
75 gr ongezouten cashewnoten
zout, peper
150 gr snelkookrijst

Snijd de bieflapjes in 1 cm dunne reepjes.
Verhit beide soorten olie en roerbak het vlees hierin 2 minuten.
Pers de knoflook erboven uit en 1 bak die minuut mee.
Neem het vlees uit de pan.
Roerbak de peultjes en de sperziebonen 5 minuten in de achtergebleven olie.
Voeg de bouillon, de broccoli en het wit van de lente-ui toe en bak ze omscheppend 5 minuten mee.
Roer de maïzena met de sherry los.
Voeg dit aan de groenten toe en laat licht binden.
Voeg de cashewnoten toe en warm alles goed door.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het met het groen van de lente-ui.
Bereid intussen de snelkookrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer die erbij.