Roerbakgroenten met mie en een ketjapsaus

(2 personen)

1 eetlepel olie
1 prei in ringen
100 gr taugé
1 gesnipperde ui
200 gr witte kool in reepjes
1 rode paprika in ruitjes
100 gr peultjes
1 rode peper in dunne ringetjes (zaadjes verwijderd)
3 eetlepels ketjap
3 eetlepels Japanse sojasaus
11/2 eetlepel sherry
150 gr gare mihoen
3 eetlepels fijngehakte koriander

Verhit in een wok of pan met dikke bodem de olie.
Roerbak de groenten na elkaar in een wok in enkele minuten tot beetgaar.
Vermeng de ketjap, sojasaus en sherry.
Wel de mie volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Schep in de wok de mie en de groenten om en laat ze doorwarmen.
Breng op smaak met het sausje en de koriander.

Ook lekker met reepjes roergebakken biefstuk.