Snijd 400 gr hamlappen in dunne plakjes en kruid ze met 1 eetlepel
tandoorikruiden.
Maak 1 prei schoon.
Snijd deze in stukken van 4 cm en daarna in reepjes.
Haal 100 gr peultjes af.
Schil 1 mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd deze in stukken.
Verhit 4 eetlepels Blue Band Vloeibaar (= 50 gr) in een wok of hapjespan.
Bak de hamlappen op hoog vuur al omscheppend snel bruin en schep ze op een bord.
Roerbak de peultjes ± 3 minuten in het bakvet.
Roerbak de mango en prei 1 minuut mee.
Voeg de hamlappen en 1 dl tomatensap toe en laat het gerecht nog ± 2-3 minuten sudderen.
Lekker met eiermie.
Tip: Vervang de verse mango door een blikje perzikschijfjes. Voeg dan met het tomatensap ook 1 á 2 eetlepels perzikvocht toe.