Nasi goreng met omelet

3 eetlepels olie
400 gr panklare roerbakgroenten
100 gr ham
1 pakje boerenomeletten (koelvers, 190 gr, Bieze)
1 pak nasi goreng (koelvers, 1 kg, Verre Oosten)
ketjap manis
sambal oelek
2 eetlepels seroendeng (Conimex)

Verhit de olie in een wok.
Schep de groenten erdoor en roerbak ze ± 3 minuten.
Snijd de ham in dunne reepjes.
Snijd 1 omelet in blokjes en de andere in reepjes.
Schep de nasi goreng in gedeelten door de groenten en verwarm de nasi al omscheppend op matig vuur ± 5 minuten.
Schep de omeletblokjes en de helft van de hamreepjes erdoor.
Breng de nasi goreng op smaak met ketjap en sambal.
Verwarm de nasi goreng nog 2 minuten met het deksel op de wok.
Garneer met de rest van de hamreepjes, de omeletreepjes en de seroendeng. Lekker met komkommer, atjar tjampoer en kroepoek.