Mousse Van Gerookte Forel Met Garnaaltjes En Dille-room recept

Ingrediënten: (voor 8 personen)
250g gerookte forel in stukjes, 125g haricots vert,in zeer fije ringetjes, 1 klein winterwortel,in zeer kleine blokjes, 6 blaadjes witte gelantine, 1/2ltr room, 50g hollandse garnaaltjes, peper en (kruiden)zout

Voor de dilleroom:
0,25ltr slagroom, 1el creme fraiche, 10g dille,fijngehakt, peper en zout.

Bereiding:
Kook de haricots verts en de stukjes wortel in 2min. beetgaar. Week de gelantine in ruim koud water. Knijp na het weken goed uit
Breng de room aan de kook met peper en zout en roer er de forel door. Neem de pan van het vuur en los er de uitgeknepen gelantine in op.
Pureer de room met de forel in de keukenmachine tot een egale mousse en zet dit minstens 2uur in de koelkast om op te stijven.
Roer er dan de wortel,haricots vert en garnaaltjes door. Spoel een vorm om met koud water en schep de mousse erin.Zet weer minsten 1uur terug in de koelkast zodat de mousse goed kan opstijven
Klop voor de dilleroom de slagroom half stijf en voeg de creme fraiche toe.Breng op smaak met peper en zout;Klop dan de dille erdoor.Klop ten slotte de room stijf.
Stort de mousse uit de vorm en serveer met de dilleroom….