Mixed grill

4 lamskoteletjes
4 pittige worstjes
4 kleine worstjes
250 gr varkenslever in blokjes van 2 x 2 cm
4 dikke plakken ham

Voor de kruidenmarinade:
6 eetlepels olijfolie
6 verkruimelde blaadjes salie
2 verkruimelde jeneverbessen
1 takje rozemarijn
1 eetlepel fijngehakte groene peper

Voor de honingmarinade:
2 eetlepels mosterd
1 eetlepel honing
1 eetlepel bruine basterdsuiker

Voor de groenten:
4 gehalveerde tomaten
4 lente-uitjes
zout

Vermeng de ingrediënten voor de marinades.
Snijd van het vlees eventuele vetrandjes tot op het vlees in.
Leg de koteletjes, merguez, worstjes, lever en de groenten in de kruidenmarinade en laat die ± 10
minuten intrekken.

Steek de leverblokjes aan spiesen.
Wrijf de ham vlak voor het roosteren met de honingmarinade in.
Rooster alles, afhankelijk van de vleessoort, 8-15 minuten.
Rooster de tomaat ± 8 minuten en de lente-ui ± 5 minuten.

Bestrooi het vlees en de groenten voor het serveren met zout.