Met gele erwten gevulde roti

3 dl water
2 eetlepels masala
500 gr zelfrijzend bakmeel
150 gr gele erwten
1 eetlepel gemalen komijnzaad
2 theelepels knoflook
zout
1 dl olie
peper

Kneed het bakmeel met het water, vorm er bolletjes van, maak er een kuiltje in en doe er 1 eetlepel van de vooraf gemaakte gele erwtenvulling in.
Maak de met de duim gemaakte opening dicht en rol het bolletje met een deegrol op een met bloem bestoven ondergrond uit.
Leg de roti in een hete koekenpan tot hij lichtbruin is geworden.
Besmeer de roti met een beetje olie.
Hierna is de andere zijde van de roti aan de beurt.
Bak beide zijden goudgeel.
Eet er masalakip bij.

De gele erwtenvulling maakt u door na de erwten te hebben gewassen, deze te koken tot ze halfgaar zijn, te drogen en vervolgens fijn te malen.
Hierna voegt u er de knoflook, het komijnzaad, peper en zout aan toe.

Zie ook: Kip in masala.