Marokkaanse kip met couscous

Ingrediënten:
+/- 500 gr Kip, Couscous, 1 Courgette, 1 Aubergine, 1 Ui, 1 Winterwortel, 2 a 3 Aardappels, klein blikje kikkererwten, bosje verse koriander, +/- 1 eetlepel Ras-el-Hanout, 2 bouillonblokjes opgelost in 4 dl water, 2 a 3 teentjes knoflook, zout en peper

Voorbereiding:
Kip insmeren met de Ras-el-Hanout en een beetje zout toevoegen. De groentes en aardappelen in stukken snijden (mag vrij grof). De bouillonblokjes oplossen in heet water. De couscous volgens het pakje klaarmaken.

Bereiding:
Bak de kip aan in de olie, voeg de ui en knoflook toe. Zodra de kip enigzins een beetje gaar is doe je de groentes en de aardappels erbij. Even lekker roerbakken en daarna de bouillon en verse koriander toevoegen. Zout en peper naar smaak toevoegen, voeg de laatste 5 minuten de kikkererwten toe.