500 gr geschilde asperges in stukken
zout
1 eetlepel boter
4 eieren
300 gr aardappelblokjes
100 gr sugar snaps
1 bos lente-uitjes in ringetjes
200 gr graskaas in blokjes
peper
25 gr geroosterde pijnboompitten
5 eetlepels extra vergine olijfolie
3 eetlepels azijn
1 eetlepel honing
1 doosje tuinkers
Kook de asperges in ruim water met zout en de boter beetgaar.
Kook intussen de eieren hard.
Kook de aardappelblokjes en de sugar snaps 5 minuten en giet ze af.
Meng de asperges, de aardappelblokjes, de sugar snaps, de lente-uitjes, de graskaas, peper, zout en de pijnboompitten en meng de olie, de azijn en de honing erdoor.
Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door.
Garneer met wat tuinkers.
Lekker met warm vers brood.