Lamskoteletten in het Pannetje


Ingrediënten:
4 lamskoteletten - 50 gram boter - 2 grote uien - 1 kilo aardappels - 2 teentjes knoflook - peterselie - tijm - 1 laurierblaadje - zout, peper - 2 dl bouillon

Bereiding:
Schil de aardappels, de uien en de knoflook. Snij de aardappels en de uien in rondjes en hak de knoflook fijn. Verhit de boter in een pan en sauteer hierin de koteletten aan beide kanten bruin. Haal ze uit de pan en sauteer in dezelfde boter de uien en de aardappels bruin. Geef er zout en peper over. In een ovenvaste schaal leggen we de helft van het aardappel-uien mengsel op de bodem, daarop de koteletten, wat peterselie, het blaadje laurier, de knoflook en zout en peper. Bedek met de tweede helft van het aardappel-uien mengsel. Geef er de bouillon over en zet de schaal met het deksel erop in een oven van 175 graden C. Laat ze daar 50 minuten.