Kwartel met grotchampignons en oesterzwammen

4 kwartels
100 gr grotchampignons
150 gr oesterzwammen
olijfolie
4 dunne plakjes katenspek
1 dl room
1 sjalotje
1 teentje knoflook
3 takjes tijm
peper, zout

Ontbeen de kwartels, zodat de pootjes aan het borstvlees blijven zitten.
Snijd de champignons en de oesterzwammen fijn, bak ze in olijfolie en voeg de sjalot, knoflook en tijm toe.
Fruit dit goed aan, voeg de room toe en laat het geheel tot puree koken.
Voeg er naar smaak peper en zout bij en laat afkoelen.
Leg de uitgebeende kwartels elk op een plakje katenspek, leg 1 theelepel champignonpuree op het borstvlees en vouw hem met het katenspek dicht.
Strijk de kwartels in met olijfolie en bak ze kort in een op 250°C voorverwarmde oven rosé.