Kalkoenreepjes met mosterd-dillesaus

350 gr kalkoenschnitzels
1 eetlepel bloem
2 eetlepels bakboter
2 eetlepels olie
3 kleine uitjes
150 gr kastanjechampignons
1 eetlepel honing
1 zakje dillesaus (McGormick)
2 eetlepels Franse mosterd

Vries de kalkoenschnitzels licht in en snijd ze dan in smalle reepjes.
Schep de bloem erdoor.
Verhit de boter en de olie in een diepe koekenpan of wok op halfhoog vuur en bak de kalkoenreepjes hierin onder af en toe omscheppen (eventueel in delen) goudbruin.
Halveer de uitjes, snijd in smalle 'partjes, schep die bij het kalkoenvlees en fruit ze.
Halveer de champignons, voeg ze toe en bak nog 5 minuten al omscheppend.
Schep de honing erdoor.
Klop het sauspoeder met de aangegeven hoeveelheid water glad en klop er de mosterd bij.
Roer dit bij de vleesreepjes en laat de saus al roerend binden.
Serveer met lintmacaroni (en sperziebonen).