Italiaanse stoofschotel

3 eetlepels olijfolie
200 gr prei in ringen
1 groene courgette in blokjes
1/2 struik bleekselderij in stukjes
1 rode en 1 groene paprika in reepjes
1/2 bloemkool in roosjes
1 broccoli in roosjes
1 kleine winterwortel in plakjes
2 tomaten in blokjes
1 rode ui in ringen
1-2 teentjes knoflook
2-3 takjes dille
zout, peper
250-300 gr pasta, bijvoorbeeld farfalle (strikjespasta)

Verhit de olie in wok, voeg alle groenten, de knoflook en de dille toe en bak ze 2-3 minuten met het deksel op de wok.
Laat de groenten daarna zonder deksel nog 10 minuten zachtjes bakken.
Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.
Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Serveer de groenten met de pasta.