Hete kipschotel

200 gr kipfilet in reepjes
1/2 theelepel chilipoeder
1 theelepel oregano
1/2 theelepel komijnpoeder (djinten)
1 dikke plak bacon van 50 gr in reepjes
1 eetlepel olie
1 ui in ringen
2 geperste teentjes knoflook
1 pot kikkererwten (inh. 360 gr), uitgelekt
100 gr gerookte kipfilet in reepjes
zout, peper
25 gr geraspte Cheddar of belegen Edammer
1 rode peper in reepjes

Meng de reepjes kipfilet met het chilipoeder, de oregano en de komijn.
Bak de bacon in een wok 1 minuut zacht in 1 eetlepel olie.
Voeg de ui en de knoflook toe en bak nog 2 minuten.
Schuif de ui en de bacon opzij en roerbak de gekruide kipreepjes 5 minuten in het midden van de wok.
Voeg de kikkererwten en de gerookte kip toe en schep alles door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Strooi de kaas erover en laat die een beetje smelten.
Garneer met rode peper.