Hazerug Diane


Ingrediënten:
2 hazeruggen – zout, peper – 3 dl pepersaus – 1 dl slagroom – 1 ei – 100 gram lardeerspek – 1 truffel – 700 gram kastanjes – 50 gram boter

Bereiding:
Maak de pepersaus. Bereid de kastanjepuree. Houd deze warm. Kook het ei in tien minuten hard en laat het afkoelen. Snij de truffel in kleine stukjes. Snij het eiwit in kleine stukjes. Lardeer de hazeruggen met het spek. Strooi er zout en peper over. Smelt de boter in een grote pan, leg hier de ruggen in en schuif ze in een
oven van 200 graden C. Laat ze hierin 17 minuten en arroseer vaak.Maak ondertussen de Dianesaus af. Klop hiertoe de slagroom bijna stijf en meng deze samen met het eiwit en de truffel door de hete pepersaus. Leg de hazeruggen op een voorverwarmde dienschaal,spuit er met de spuitzak de kastanjepuree omheen, geef er wat saus over en serveer.