Gumbo met kip en worst

1 ui
1 paprika
500 gr kipfilet
100 gr chorizo
4 eetlepels olie
2 kippenbouillontabletten
2 eetlepels cajunkruiden
50 gr bloem
1 courgette
1/2 zakje peterselie

Maak de ui en de paprika schoon en snijd ze in stukjes.
Snijd de kip en de chorizo in blokjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak de chorizo 3 minuten zachtjes uit.
Bak de kipfilet zachtjes in het bakvet en verkruimel er de bouillontabletten boven.
Voeg de cajunkruiden en 3/4 liter water toe en laat 20 minuten pruttelen.
Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de bloem in 10-20 minuten nootbruin.
Schep de ui en de paprika erdoor, laat ze in 10 minuten gaar sudderen en voeg het mengsel bij de kip en de worst.
Maak de courgette schoon en snijd hem in blokjes.
Hak de peterselie.
Voeg de courgette en de peterselie bij de rest en laat het geheel nog eens 15 minuten pruttelen.