Grietfilet met krokante groenten

Voor het gerecht:
grietfilets (400 gr netto)
1 wortel
1 selder
1 prei
1 mergpompoen
1/2 citroen
2 eieren
1/2 dl jenever

Voor de saus:
2 dl visfumet
1 dl room
1 dl De Koninck-bier
60 gr boter

Snijd de filets in rechthoekige plakjes en maak van de zijkanten een farce.
Meng de eieren, de jenever, de citroen en de visrestjes goed in de keukenrobot.
Snijd intussen de groenten in een brunoise van piepkleine blokjes en stoof die in wat boter beetgaar.
Bedek de filets met de farce en paneer met de brunoise van groenten.
Leg ze op een bakplaat en zet die 5 minuten in een oven van 150°C.
Laat voor de saus de visfumet met het bier inkoken en voeg er de room bij.
Breng op smaak met wat peper en zout en laat de boter zachtjes smelten.
Roer zachtjes.
Schik eerst de saus en dan de grietfilets op het bord.