Gepocheerde Eieren van de Kasteelvrouw


Ingrediënten:
8 eieren - 8 kleine deegbakjes - 1 blikje kastanjepuree - 1 ui - 3,5 dl melk - 85 gram boter - 35 gram bloem - 1 dl azijn - 2 eetlepels room - zout, peper

Bereiding:
Schil de ui en hak hem fijn. Verhit 35 gram boter in een pan en laat hierin de ui zachtjes stoven met de deksel op de pan. Strooi er dan de bloem over en laat nog 4 minuten sauteren. Geef er dan de melk bij, zout en peper. Breng het aan de kook en laat zachtjes 15 minuten koken. Doe de kastanjepuree in een pannetje met de rest van de boter. Warm dit zachtjes op. Bereid de eieren als in Gepocheerde Eieren. Voeg de room bij de kastanjepuree en laat nog even zachtjes koken. Verwarm de deegbakjes in een oven van 200 graden gedurende 10 minuten. Geef er dan wat kastanjepuree in, leg daar een ei op en geef er wat saus over.