Gemengde groenteschotel met cashewnoten

200 gr sugar snaps
1 blikje maïskorrels
2 teentjes knoflook
1 stukje verse gember van 4 cm
2 theelepels olie
1 zakje roerbakgroentemix van 400 gr
2 eetlepels slagroom
1/2 theelepel cayennepeper
125 gr cashewnoten

Maak de sugar snaps schoon en was ze.
Laat de maïs uitlekken.
Pel de knoflook en snipper ze fijn.
Schil de gember en snipper hem fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en de gember 1 minuut zachtjes.
Voeg de roerbakmix, de sugar snaps en de maïs toe en bak alles al omscheppend 3 minuten.
Voeg 2 dl water toe en laat de groenten 10 minuten koken tot het water is verdampt; schep af en toe om.
Roer er de slagroom en de cayennepeper door.
Rooster Intussen de noten in een droge koekenpan.
Schep de groenten in lage schaal en strooi de cashewnoten erover.
Serveer met (noten)brood.