Garniture à la Castiglione


Ingrediënten:
8 grote champignons- 200 gram risotto- 50 gram gekookte ham -1 aubergine- 2 mergpijpjes

Bereiding:
Maak de risotto. Snij de ham in brunoise en sauteer deze even in wat boter en meng ze door de risotto. Haal de stelen van de champignons en hak ze fijn. sauteer het haksel in wat boter en meng het met de risotto. Vul de champignonhoeden nu met risotto. Leg er een beetje boter op. Zet de champignons in een ovenvaste schaal en zet ze 15 minuten in een oven van 190 graden C. Was de aubergine en snij ze in plakjes van 1 cm dik. sauteer deze in boter gedurende 10 minuten. Pocheer de mergpijpjes 5 minuten en leg een schijfje merg op elke schijf aubergine.

Saus:
Braadjus afgeblust met witte wijn en kalfsbouillon. Laten inkoken.

Toegepast bij: Vlees.