Flensjes gevuld met Zeevruchtenl


Ingrediënten:
1/4 liter béchamelsaus - 16 mosselen - 25 gram kreeftepasta - 1 moot kabeljauw -
1 moot zalm - 1/4 liter veloutésaus - bloem - zout - citroensap - room - 4 hartige flensjes -
cayennepeper

Bereiding:
Bak vier hartige flensjes. Houd deze warm. Kook de mosselen, haal ze uit de schelpen en bewaar ze. Leng het vocht van de mosselen voldoende aan om er de kabeljauw en de zalm in te pocheren. Pocheer dan beide vissoorten. Haal de vellen en graten weg en maak mooie stukjes van de vis. Voeg op het vuur bij elkaar veloutésaus, béchamelsaus, kreeftepasta en de geslagen room. Breng de saus op smaak met wat cayennepeper en citroensap. Neem de helft van de saus af en doe in de andere helft de vis en de mosselen. Schep op ieder flensje een lepel saus met vis erin, rol het op leg het op het bord, geef er nog een lepeltje saus zonder vis overheen en serveer.