Exotische passievruchtensabayon

1 kiwi
1/2 papaya
1/4 mango
sorbet van passievruchten

Voor de sabayon:
6 eierdooiers
4 eierschaaltjes suiker
6 eierschaaltjes passievruchtensap (± 4 passievruchten)
4 eierschaaltjes parelwijn (méthode champenoise)

Gebruik een half eierschaaltje als maat.
Snijd de drie vruchten in stukken en leg ze in een mooi glas of een mooie coupe.
Snijd de passievruchten in tweeën en hol ze uit met een lepel.
Mix het vruchtvlees en passeer het door een fijne puntzeef.
Doe nu de suiker, de eierdooiers, het passievruchtensap en de witte
parelwijn in een pannetje met buik (=russe) in een warmwaterbad (=au
bain-marie).
Klop de sabayon op tot een vaste massa.
Leg een bolletje passievruchtensorbet op het fruit en giet de sabayon
erover.