Cocktail van Garnalen


Ingrediënten:
100 gram champignons - 200 gram garnalen - 1 eidooier - 1 hardgekookt ei - citroensap

1 borrelglas cognac - 2 dl slagroom - 4 blaadjes peterselie - peper, zout - 1 borrelglas sherry olie - mosterd - 1 kropje sla - tomatenketchup - paprikapoeder -worcestersaus - azijn

Bereiding:
Pocheer de champignons gedurende 3 minuten in water met wat azijn. Giet ze af en deponeer ze in een bak met koud water. Maak van de eidooier een mayonaise. Klop de slagroom totdat hij bijna stijf is, meng hem door de mayonaise, voeg er sherry, cognac en tomatenketchup naar smaak bij en eventueel paprikapoeder en citroensap. Voeg er de garnalen, de in kwarten gesneden champignons en de fijngemaakte hardgekookte eieren bij en werk alles goed door elkaar. Beleg de coupes met een mooi slablaadje, verdeel het mengsel over de coupes, leg er een schijfje gecannelleerde citroen bij, een beetje paprikapoeder en het peterselieblaadje.