Bloemkoolroosjes, peultjes en courgette

1 rode peper
2 teentjes knoflook
1 kleine bloemkool
100 gr peultjes
1 kleine courgette
350 gr Quornstukjes
3 eetlepels arachideolie
11/2 eetlepel sojasaus
1/2 groentebouillontablet

Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Snipper de knoflook.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Haal de peultjes af.
Snijd de courgette in halve plakjes.
Verhit de helft van de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de rode peper met de knoflook ± 2 minuten.
Bak de Quorn al omscheppend ± 7 minuten mee en neem het daarna uit de pan.
Verhit de rest van de olie en bak de bloemkool, de peultjes en de courgette al omscheppend 5 minuten.
Voeg de sojasaus, het bouillontablet en 4 eetlepels water toe en breng het geheel al omscheppend aan de kook.
Leg een deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur in ± 7 minuten beetgaar koken.
Voeg de Quorn weer toe en warm alles goed door.
Lekker met pandanrijst en sambalsaus.