Bami goreng met broccoli

450 gr broccoli
1 blok tofu of tahoe
400 gr eiermie
1 ui
1 rode paprika
olie
1 bakje boemboe voor bami goreng
1 rood pepertje

Snijd de broccoli in roosjes, hak de stelen in smalle reepjes.
Snijd de tofu in 1 cm dikke plakken en snijd die in kleine driehoekjes.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 6 minuten de broccoliroosjes toe.
Halveer de ui en snijd de helften in smalle partjes.
Snijd de paprika in smalle reepjes.
Roerbak de ui, de paprika- en broccolireepjes en de tofu in wat olie.
Schep de boemboe erbij en roerbak 5 minuten.
Laat de mie met broccoli uitlekken, schep dit bij het mengsel in de wok en roerbak nog een paar minuten.
Snipper het rode pepertje en bak dit op het laatst even mee. Bak eventueel voor ieder nog een spiegelei en schenk er wat ketjap over.
Zet sambal en ketjap op tafel.