Avocado - Mozzarellasalade met grijze garnalen

430-11 citroen
1 eetlepel balsamicoazijn
zout
versgemalen zwarte peper
1 mespuntje chilipoeder
1 theelepel dille (vers of diepvries)
3 eetlepels koudgeperste olijfolie
125 gr gepelde grijze garnalen
125 gr Mozzarella
125 gr salade naar keuze
10 cocktailtomaatjes
2 rijpe avocado's

Was de citroen met heet water, rasp wat van de schil af en pers het sap uit.
Maak een marinade van 1 eetlepel citroensap, de citroenrasp, de azijn, zout, peper, dille en chilipoeder en klop er tenslotte de olie door.
Leg de garnalen in de marinade.
Meng er de tomatjes en slablaadjes
Snijd de Mozzarella in dobbelsteentjes en vermeng deze met de gehalveerde tomaatjes, de salade en garnalen.
Snijd de avocado's doormidden en draai de helften van elkaar los.
Schil deze en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.
Besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen en verdeel ze over de borden.
Schik er de garnalensalade bij en maal er peper over.